muziekkopie

Marco de Hollander

zo 08 okt 14:00

PolonaiseKoning Marco de Hollander komt naar Groesbeek!

Hij verbreekt het ene record na het andere, de vrolijkste volkszanger van Nederland. Zondag 8 oktober staat hij op het podium van cultureel centrum De Mallemolen in Groesbeek. Hij trakteert het publiek op herkenbare Hollandse hits en uiteraard de liedjes uit lang vervlogen jaren in een prachtig samengesteld programma. Er passeren mooie luisterliedjes en heerlijke meezingers de revue. Hij zingt o.a. Foxie Foxtrot, Bedankt lieve ouders, Op de woelige baren, Heb je even voor mij, Huilen is voor jou te laat, Rode rozen, Daar bij die molen, De woonboot en nog vele anderen. Naast Marco de Hollander zal de Groesbeekse zanger Alfred Arts ook optreden. Zijn repertoire sluit helemaal aan bij het doel... Een onvergetelijke middag!.

De middag begint om 14.00 en de zaal is geopend vanaf 13.30 uur. De toegang bedraagt € 7,50 incl. een kopje koffie bij binnenkomst. Reserveren kan via info@mallemolengroesbeek.nl

 • a
  SFEERVOL THEATERCAFE

  Het sfeervol ingerichtte theatercafe is de perfecte locatie voor uw verenigings- en bedrijfsfeest.

  meer weten

 • a
  HUREN BIJ DE MALLEMOLEN

  De Mallemolen verhuurt diversen ruimten tot 500 personen.

  bekijk onze zalen

 • a
  DE MALLEMOLEN

  De Mallemolen is gelegen in het centrum van Groesbeek. Het moderne centrum is uiterst geschikt voor vergaderingen, bijeenkomsten, congressen, beurzen, verenigings- en bedrijfsfeesten.

  Contact

  Reserveren

  Flexwerken, vergaderen, evenementen & congressen, sociale & culturele activiteiten…

  Voor informatie over de verhuur van ruimten kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs:

  Telefoon: 024 3976360

  E-mail: info@mallemolengroesbeek.nl