muziekkopie

Arrangementen

Welkom in Berg en Dal, gelegen nabij de Duitse grens. Berg en Dal is omringt door schitterende natuur, rijk aan heuvels, bossen en een prachtige Ooijpolder. Berg en Dal heeft rijke cultuurhistorie. Je vindt er drie museums en met zes wijnboeren en 25 hectare wijnbouw is Groesbeek hét Wijndorp van Nederland.

Verspreid over Berg en Dal vindt je overnachtingsmogelijkheden bij hotels, B&B’s en campings op de mooiste plekjes van Nederland. Prachtige wandel- en fietsroutes, en voor een gezellig dagje winkelen kun je terecht in het sfeervol centrum van Groesbeek, vanuit hier kun je ook met de draisine de grens over naar Dagje Berg en Dal is een website waarbij je toeristen-informatie vindt voor een gezellig dagje Berg en Dal. Met groepen, familie en bedrijven, voor teambuilding en overnachten in de gemeente Berg en Dal. Je kunt hier arrangementen vinden en boeken voor gezelschappen.

Het is heerlijk vertoeven in Berg en Dal.

Meer informatie over onze arrangementen vindt u op de website van onze partner: www.dagjebergendal.nl

  • a
    SFEERVOL THEATERCAFE

    Het sfeervol ingerichtte theatercafe is de perfecte locatie voor uw verenigings- en bedrijfsfeest.

    meer weten

  • a
    DE MALLEMOLEN

    De Mallemolen is gelegen in het centrum van Groesbeek. Het moderne centrum is uiterst geschikt voor vergaderingen, bijeenkomsten, congressen, beurzen, verenigings- en bedrijfsfeesten.

    Contact

    Reserveren

    Flexwerken, vergaderen, evenementen & congressen, sociale & culturele activiteiten…

    Voor informatie over de verhuur van ruimten kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs:

    Telefoon: 024 3976360

    E-mail: info@mallemolengroesbeek.nl