muziekkopie

Corona Regelgeving

za 25 sep 08:00

Een bezoek aan De Mallemolen met een coronatoegangsbewijs!

Hoe werkt het?
De overheid heeft besloten dat het vanaf 25 september 2021 verplicht is om in de horeca een coronatoegangsbewijs te tonen. Dat houdt in dat er in de ruimten van De Mallemolen weer maximale bezitting mag zijn. Wil je een bezoek brengen aan De Mallemolen neem dan een coronatoegangsbewijs (via de CoronaCheck-app of een geprinte QR-code) en een legitimatiebewijs mee.

Hoe werkt de CoronaCheck-app? 
Met de CoronaCheck-app kan iedereen het coronatoegangsbewijs ophalen. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je:
1.  Volledig bent gevaccineerd;
2.  Een geldig herstelbewijs hebt; 
3.  Een negatieve testuitslag hebt van maximaal 24 uur oud. 

Wij maken gebruik van de CoronaCheck-scanner bij de ingang, waarmee de controle wordt uitgevoerd op de coronatoegangsbewijzen. 

Aanvraag coronatoegangsbewijs
Ben je volledig gevaccineerd en breng je een bezoek aan De Mallemolen? Een geldig coronatoegangsbewijs is verkrijgbaar via de volgende stappen:

Stap 1: Download de CoronaCheck-app op je smartphone of ga naar CoronaCheck.nl (voor een printbare versie van je QR-code).
Stap 2: Upload jouw coronatoegangsbewijs. De CoronaCheck-app of de website CoronaCheck.nl maakt automatisch een coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code. Deze QR-code (digitaal of geprint) neem je mee samen met je legitimatiebewijs.
Stap 3: Laat de QR-code scannen bij de ingang van De Mallemolen. Een medewerker controleert je toegangsbewijs (QR-code) samen met je legitimatiebewijs bij de ingang.

Coronatoegangsbewijs aanvragen met een herstelbewijs
Heeft u een positieve PCR-coronatest gehad bij de GGD die niet ouder is dan 180 dagen? En niet korter dan 12 dagen? Dan ontvang je via de GGD een digitaal herstelbewijs. Volg voor het aanmaken van een coronatoegangsbewijs met je herstelbewijs stap 2 uit bovenstaande stappen.  De gegevens van je herstelbewijs worden automatisch opgehaald bij de GGD. De gegevens worden daarna automatisch geüpload in de CoronaCheck-app of op de website CoronaCheck.nl.

Coronatoegangsbewijs aanvragen met een negatief testbewijs
Maak (maximaal 24 uur voor je bezoek aan De Mallemolen) een afspraak voor een coronatest bij 1 van de aangesloten testlocaties op Testenvoortoegang.nl. Laat je testen op het coronavirus. Deze test is gratis. Je krijgt binnen 1 uur de uitslag.

Heb je een negatieve testuitslag?
Vul de ophaalcode van de negatieve testuitslag in op de CoronaCheck-app of op CoronaCheck.nl. Ga verder met stap 2 uit bovenstaand stappenplan.

Kunt u geen apps op uw telefoon zetten?
Het is mogelijk om een QR-code op papier uit te printen en mee te nemen naar de De Mallemolen. Ga hiervoor op de computer naar www.coronacheck.nl/print en volg de stapjes. 

Positieve testuitslag?
Met een positieve coronatestuitslag kunnen wij je helaas niet toelaten tot de ruimten van De Mallemolen.

Let op! De basisregels blijven gelden. Bij klachten blijf je thuis. Was je handen zo vaak mogelijk en bij toegang tot De Mallemolen desinfecteer jij je handen.
Heb je nog vragen? Mail ons: info@mallemolengroesbeek.nl

  • a
    SFEERVOL THEATERCAFE

    Het sfeervol ingerichtte theatercafe is de perfecte locatie voor uw verenigings- en bedrijfsfeest.

    meer weten

  • a
    DE MALLEMOLEN

    De Mallemolen is gelegen in het centrum van Groesbeek. Het moderne centrum is uiterst geschikt voor vergaderingen, bijeenkomsten, congressen, beurzen, verenigings- en bedrijfsfeesten.

    Contact

    Reserveren

    Flexwerken, vergaderen, evenementen & congressen, sociale & culturele activiteiten…

    Voor informatie over de verhuur van ruimten kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs:

    Telefoon: 024 3976360

    E-mail: info@mallemolengroesbeek.nl