muziekkopie

Kees en Sonja

zo 11 jun 14:00

Met trots presenteren Kees en Sonja de nieuwe theatershow “Mooi Volendam” met op het repertoire alleen de “mooiste” hits uit Volendam van oa The Cats, BZN, Nick en Simon, de 3 J’s, Jan Smit e.v.a. Na het succes van vorig jaar hebben ze besloten om weer terug te keren naar Groesbeek!

Kees Plat is voormalig zanger/gitarist van de Tribute to the Catsband en Stampvast (Volendam) en Sonja Onderstal allround zangeres vormen vanaf 1 Februari 2020 een nieuw duo in Nederland onder de naam Kees en Sonja. Kees Plat heeft in de zomer van 2012 werd de beslissing genomen om full time muzikant te worden. Sonja was ook fan van de Tribute to the Catsband en leerde daar Kees kennen, met allebei dezelfde passie voor muziek, en Sonja vertelde voorzichtig dat ze ook zong en diverse single’s had gemaakt. Natuurlijk was Kees nieuwsgierig en vond een aantal clip’s op Youtube en was direct aangenaam verrast door haar mooie stem. Daarna ging het snel, er kwamen een aantal repetitie sessies en een paar try-outs, maar omdat Kees regelmatig aanvragen kreeg om iets van BZN te zingen bij solo-optredens werd dat bij een optreden geprobeerd. Het publiek was heel positief en vonden het geweldig, na het weg vallen van Jan & Anny en de Mon Amour Band was het idee van een Volendamse show geboren.

Aanvang 14.00 uur – Toegangsprijs € 12,50 – Reserveren: info@mallemolengroesbeek.nl

  • a
    SFEERVOL THEATERCAFE

    Het sfeervol ingerichtte theatercafe is de perfecte locatie voor uw verenigings- en bedrijfsfeest.

    meer weten

  • a
    DE MALLEMOLEN

    De Mallemolen is gelegen in het centrum van Groesbeek. Het moderne centrum is uiterst geschikt voor vergaderingen, bijeenkomsten, congressen, beurzen, verenigings- en bedrijfsfeesten.

    Contact

    Reserveren

    Flexwerken, vergaderen, evenementen & congressen, sociale & culturele activiteiten…

    Voor informatie over de verhuur van ruimten kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs:

    Telefoon: 024 3976360

    E-mail: info@mallemolengroesbeek.nl