muziekkopie

Theatershow “Mooi Volendam”

zo 16 jan 14:00

Met trots presenteren Kees en Sonja de nieuwe theatershow “Mooi Volendam” met op het repertoire alleen de “mooiste” hits uit Volendam van oa The Cats, BZN, Nick en Simon, de 3 J’s, Jan Smit e.v.a.

Kees Plat zanger/gitarist van de Tribute to the Catsband en Stampvast ( Volendam)  en Sonja Onderstal allround zangeres  vormen vanaf 1 Februari 2020 een nieuw duo in Nederland onder de naam Kees en Sonja. Kees Plat heeft in de zomer van 2012 werd de beslissing genomen om full time muzikant te worden. Het werken op de torenkraan bij Mick Volendam en de volle agenda van de Tribute tot he Catsband,  en de solo optredens was niet meer te combineren met een baan. Maar Sonja was ook fan van de Tribute to the Catsband  en leerde daar Kees kennen, met allebei dezelfde passie voor muziek, en Sonja vertelde voorzichtig dat ze ook zong en diverse single’s had gemaakt. Natuurlijk was Kees nieuwsgierig en vond een aantal clip’s op Youtube en was direct aangenaam verrast door haar mooie stem. Daarna ging het snel, er kwamen een aantal repetitie sessies en een paar try-outs, maar omdat Kees regelmatig aanvragen kreeg om iets van BZN te zingen bij solo optredens werd dat bij een optreden geprobeerd. Het publiek was heel positief en vonden het geweldig, na het weg vallen van Jan & Anny en de Mon Amour Band was het idee van een Volendamse show geboren.

Toegangskaarten (€ 12,50) zijn binnenkort verkrijgbaar in de voorverkoop! Reserveren kan uitsluitend via: info@mallemolengroesbeek.nl

 

 

 • a
  SFEERVOL THEATERCAFE

  Het sfeervol ingerichtte theatercafe is de perfecte locatie voor uw verenigings- en bedrijfsfeest.

  meer weten

 • a
  HUREN BIJ DE MALLEMOLEN

  De Mallemolen verhuurt diversen ruimten tot 500 personen.

  bekijk onze zalen

 • a
  DE MALLEMOLEN

  De Mallemolen is gelegen in het centrum van Groesbeek. Het moderne centrum is uiterst geschikt voor vergaderingen, bijeenkomsten, congressen, beurzen, verenigings- en bedrijfsfeesten.

ContactReserveren

Flexwerken, vergaderen, evenementen & congressen, sociale & culturele activiteiten…

Voor informatie over de verhuur van ruimten kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs:

Telefoon: 024 3976360

E-mail: info@mallemolengroesbeek.nl