muziekkopie

TEENBEAT

za 20 nov 19:30

Speelfilm “Teenbeat”. Nu ook in Groesbeek

Na reeds vele voorstellingen komt de speelfilm “Teenbeat” nu ook naar Groesbeek. De belangstelling is nog steeds overweldigend. Blijkbaar herkennen zich veel mensen in het verhaal dat ons door het tweede deel van de jaren 60 voert. De tijd van brommers, dancings, “moeilijke ouders” en opstandige jeugd.

De film vertelt het verhaal van Hans. Hij is voorbestemd om de plantenkwekerij van zijn vader over te nemen. Maar als zanger van beatband “The Supertones” gaat hij zich meer vrijheid verschaffen, waarbij het bedrijf van thuis steeds verder uit beeld raakt. Als dan ook nog een meisje zijn weg kruist waar ze thuis niet zo gek op zijn, neemt het verhaal een heel andere wending dan zijn ouders hadden gehoopt.

De beelden geven heel natuurgetrouw de jaren zestig weer. Er is op meer dan 50 locaties gefilmd in geheel Nederland. De acteurs zijn allemaal mensen uit de regio Noord-Oost Brabant. Niks geen dure acteurs. Gewoon mensen die zichzelf spelen. In totaal is er 7 jaar aan deze film gewerkt. Zo’n 400 mensen hebben eraan meegewerkt, waaronder 39 acteurs.

Productie: Antoon Kerkhof en Wiljan van Lankvelt uit Erp.

Intussen kwamen er al duizenden bezoekers naar deze film kijken. Haal snel kaartjes zodat u ook kunt genieten en mee kunt praten over deze unieke productie.

De voorstelling begint om 19.30 uur en de kaarten kosten: € 5,00. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop aan de kassa. 
Ontvangst vanaf 18.45 uur. Zaal open vanaf 19.10 uur - Graag uiterlijk 19.15 uur aanwezig!

 

 

 

 

 • a
  SFEERVOL THEATERCAFE

  Het sfeervol ingerichtte theatercafe is de perfecte locatie voor uw verenigings- en bedrijfsfeest.

  meer weten

 • a
  HUREN BIJ DE MALLEMOLEN

  De Mallemolen verhuurt diversen ruimten tot 500 personen.

  bekijk onze zalen

 • a
  DE MALLEMOLEN

  De Mallemolen is gelegen in het centrum van Groesbeek. Het moderne centrum is uiterst geschikt voor vergaderingen, bijeenkomsten, congressen, beurzen, verenigings- en bedrijfsfeesten.

ContactReserveren

Flexwerken, vergaderen, evenementen & congressen, sociale & culturele activiteiten…

Voor informatie over de verhuur van ruimten kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs:

Telefoon: 024 3976360

E-mail: info@mallemolengroesbeek.nl