muziekkopie

Fanfare Wilhelmina

zo 05 apr 14:00

It’s Showtime bij fanfare Wilhelmina!

Er staat weer een groots themaconcert op het programma van Fanfare Wilhelmina! Dat deze concerten een traditie zijn geworden, mag inmiddels wel gezegd worden.  De shows zijn altijd drukbezocht, verrassend en vernieuwend! Herinnert u zich nog de allereerste show “Radio”, waarbij de presentatie geheel vanuit een eigen studio plaatsvond? Daarna passeerden vele thema’s de revue waaronder Helden, Vier de Seizoenen, Songfestival en Musicals, Royals en natuurlijk afgelopen jaar de Loveboat.

Bij fanfareconcerten wordt vaak gedacht aan marsmuziek en puur instrumentale stukken, wat overigens ook erg mooi is, maar tijdens de themaconcerten is er juist een groot showelement, iets dat veel mensen niet verwachten bij een fanfareorkest! Er zijn vocalisten, er zijn wisselende samenwerkingsverbanden met koren, dansers of muzikanten, er is een prachtige lichtshow en er zijn verrassende acts! Dit geheel staat onder leiding van dirigent Louis van de Waarsenburg.

Om de shows van eerdere jaren te evenaren, zal de fanfare samen met haar vocalisten en slagwerkgroep ook dit jaar groots uitpakken, het wordt echt SHOWTIME! Er is veel glitter en glamour en u waant zich in de straten van jazzy New York. Dit jaar zullen Wido Fleuren, Giel Eikhout, Susan Remers en Suzanne Coppens de zang verzorgen en is de presentatie in handen van Robert Claus. De slagwerkgroep zal voor het eerst onder leiding staan van Dena Bisschop. Kaarten a € 10,00 p.st. zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij De Mallemolen. 

 • a
  SFEERVOL THEATERCAFE

  Het sfeervol ingerichtte theatercafe is de perfecte locatie voor uw verenigings- en bedrijfsfeest.

  meer weten

 • a
  HUREN BIJ DE MALLEMOLEN

  De Mallemolen verhuurt diversen ruimten tot 500 personen.

  bekijk onze zalen

 • a
  DE MALLEMOLEN

  De Mallemolen is gelegen in het centrum van Groesbeek. Het moderne centrum is uiterst geschikt voor vergaderingen, bijeenkomsten, congressen, beurzen, verenigings- en bedrijfsfeesten.

ContactReserveren

Flexwerken, vergaderen, evenementen & congressen, sociale & culturele activiteiten…

Voor informatie over de verhuur van ruimten kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs:

Telefoon: 024 3976360

E-mail: info@mallemolengroesbeek.nl