muziekkopie

Informatie

De gitaarbeurs was weer geslaagd! Samen met alle standhouders, artiesten en bezoekers hebben we weer een leuke en vooral gezellige dag met een prima sfeer beleefd! Wij bedanken alle betrokkenen en aanwezigen. Graag tot volgende jaar! 

Uitslag van de Give Away's: 

1e prijs: Akoestische gitaar: gewonnen door Johan Brakel
2e prijs: Itrack Pocket: gewonnen door Tim Achterberg
3e prijs: Halfjaar abonnement op Gitaartabs twv € 75,00: gewonnen door Rob Timmermans (deze prijs is beschikbaar gesteld door Gitaartabs)
4e prijs: Clip-Led verlichting: gewonnen door John Hermsen
5e prijs: Guitar Capo: gewonnen door Ted Reintjes
Extra prijs: Jaar abonnement op het blad GitaarPlus: gewonnen door: Ria van Doorn (deze prijs is beschikbaar gesteld door GitaarPlus)

Winnaars van harte gefeliciteerd! 

Gitaarbeurs 2019

Zondag 17 februari 2019 organiseren wij weer de Gitaarbeurs Groesbeek. De Gitaarbeurs Groesbeek is sinds jaar en dag een begrip voor alle gitaarliefhebbers, dé jaarlijkse gitaardag met optredens, demonstraties en clinics. Er zijn meer dan 30 standhouders uit binnen- en buitland. Tijdens de Gitaarbeurs Groesbeek zal er veel te zien zijn op het gitaargebied. Er is een groeiend aantal gitaarbouwers die instrumenten bouwen van zeer hoge kwaliteit en vaak modellen maken die erg origineel zijn. Veel bezoekers komen naar de gitaarbeurs om zich op de hoogte te stellen van wat er op gitaargebied gebeurt en om de “feel” en klank van een gitaar ter plaatse te kunnen ervaren. De Groesbeekse gitaarbeurs staat bekend om zijn boeiende programma van optredens, clinics en demonstraties. In het Guitarcafé vinden diverse optredens plaats. Zodra het programma bekend is zullen wij deze online zetten!

U vindt op onze beurs gitaarbouwers, gebruikte electrische- en akoestische gitaren/bassen, vintage gitaren, versterkers, bladmuziek, effectpedalen en nog heel veel meer, ook de stand van het muziekblad Gitaar Plus ontbreekt ook niet. 

Wat: Gitaarbeurs Groesbeek
Wanneer: Zondag 17 februari 2019
Waar: Cultureel Centrum de Mallemolen, Kloosterstraat 11, Groesbeek
Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Telefoon: 024 3976360
Mobiel: 06 22883465
E-mail: gitaarbeurs@mallemolengroesbeek.nl

Bekijkt u ook eens onze Facebook-pagina: https://www.facebook.com/gitaarbeurs/

 • a
  SFEERVOL THEATERCAFE

  Het sfeervol ingerichtte theatercafe is de perfecte locatie voor uw verenigings- en bedrijfsfeest.

  meer weten

 • a
  HUREN BIJ DE MALLEMOLEN

  De Mallemolen verhuurt diversen ruimten tot 500 personen.

  bekijk onze zalen

 • a
  DE MALLEMOLEN

  De Mallemolen is gelegen in het centrum van Groesbeek. Het moderne centrum is uiterst geschikt voor vergaderingen, bijeenkomsten, congressen, beurzen, verenigings- en bedrijfsfeesten.

ContactReserveren

Flexwerken, vergaderen, evenementen & congressen, sociale & culturele activiteiten…

Voor informatie over de verhuur van ruimten kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs:

Telefoon: 024 3976360

E-mail: info@mallemolengroesbeek.nl