muziekkopie

Rijbewijskeuring

vr 02 jul 09:00

Moet jij je rijbewijs verlengen?

Een medische keuring voor het verlengen van uw rijbewijs is nodig wanneer u 75 jaar of ouder bent of wanneer u een zgn. groot rijbewijs (C/D/E) gaat halen of vernieuwen, of wanneer u om medische reden een arts moet bezoeken van het CBR. Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen in De Mallemolen medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs. Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen € 50,00. Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is het tarief € 70,00.

Afspraak maken
Dat kan gemakkelijk zelf via www.regelzorg.nl of door tijdens kantooruren te bellen naar het landelijke afsprakenbureau 088 23 23 300.

Coulanceregeling 75 plus
Senioren mogen onder bepaalde voorwaarden met een verlopen rijbewijs een jaar blijven rijden echter alleen in Nederland. De doorlooptijden van het CBR zijn echter een stuk verbeterd. De gezondheidsverklaring koopt u 4 of 5 maanden voor de einddatum van uw rijbewijs.

  • a
    SFEERVOL THEATERCAFE

    Het sfeervol ingerichtte theatercafe is de perfecte locatie voor uw verenigings- en bedrijfsfeest.

    meer weten

  • a
    DE MALLEMOLEN

    De Mallemolen is gelegen in het centrum van Groesbeek. Het moderne centrum is uiterst geschikt voor vergaderingen, bijeenkomsten, congressen, beurzen, verenigings- en bedrijfsfeesten.

    Contact

    Reserveren

    Flexwerken, vergaderen, evenementen & congressen, sociale & culturele activiteiten…

    Voor informatie over de verhuur van ruimten kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs:

    Telefoon: 024 3976360

    E-mail: info@mallemolengroesbeek.nl