muziekkopie

Filmvoorstelling

zo 27 jan 11:00

Filmvoorstelling Rusland

Zondag 27 januari organiseren wij weer een filmvoorstelling. We beginnen het nieuwe jaar met een film over Rusland en starten op het Rode plein in Moskou. Daar staan kathedralen, het paleis en de klokkentoren.  We gaan een ritje maken met de Metro, de mooiste en de snelste van de wereld. Daarna wandelen we door het centrum van Moskou en staan even stil bij het monument voor de gesneuvelde soldaten uit de Tweede Wereldoorlog. We bezoeken daarna de Verlossers kerk die vermaard is om haar mozaïeken en de deur die geheel gesmeed is van zilver metaal.

In de tweede film, bezoeken we “De Gouden Ring”, dat zijn een aantal oude stadjes, die gelegen zijn in een ring rond Moskou, ze staan op de Wereld erfgoed lijst van Unesco. Hier bezoeken we een paar kathedralen die vermaard zijn om hun fresco’s, iconen en houtsnijwerk.

In de derde film gaan we naar Sint-Petersburg, de stad met het wereldberoemde museum de “Hermitage”. We bekijken het buitenpaleis met de vele beelden en fonteinen. We bezoeken ook de Petrus  en Paulus kathedraal. Hier zingt voor ons het beroemde Kovcheg koor uit Sint-Petersburg. Entree € 2,00 incl. kopje koffie/thee.

 • a
  SFEERVOL THEATERCAFE

  Het sfeervol ingerichtte theatercafe is de perfecte locatie voor uw verenigings- en bedrijfsfeest.

  meer weten

 • a
  HUREN BIJ DE MALLEMOLEN

  De Mallemolen verhuurt diversen ruimten tot 500 personen.

  bekijk onze zalen

 • a
  DE MALLEMOLEN

  De Mallemolen is gelegen in het centrum van Groesbeek. Het moderne centrum is uiterst geschikt voor vergaderingen, bijeenkomsten, congressen, beurzen, verenigings- en bedrijfsfeesten.

ContactReserveren

Flexwerken, vergaderen, evenementen & congressen, sociale & culturele activiteiten…

Voor informatie over de verhuur van ruimten kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs:

Telefoon: 024 3976360

E-mail: info@mallemolengroesbeek.nl